SHIRT-SPONSOR IN THE SPOTLIGHT


Onze shirt-sponsor Jarno Derks Tweewielers 

 

Toon en Marieke Derks zijn Derks Tweewielers in 1993 samen gestart in Altforst. Derks Tweewielers streeft naar tevreden klanten door de beste service en vakmanschap te verlenen. In de afgelopen jaren is er in de tweewielerbranche de vraag en het aanbod enorm veranderd, maar Derks Tweewielers heeft te allen tijde een doel voor ogen en dat is het aanbod divers houden en aan te laten sluiten op de behoefte van de klant. Inmiddels is de zaak in handen van hun zoon Jarno Derks en draagt de zaak zijn naam.

Jarno Derks Tweewielers bevindt zich aan de Woerdsestraat in Altforst en bestaat uit 400 vierkante meter showroom, een groot magazijn met onderdelen, accessoires en een ruime werkplaats. De winkel beschikt over een compleet, ruim en verschillend aanbod aan tweewielers. Op de showroomvloer bestaat het aanbod uit tweewielers als elektrische fietsen, zowel nieuwe als tweedehands scooters en een aparte afdeling met off-road motoren en toebehoren.

Voorjaarsaktie:

Is jouw fiets klaar voor het nieuwe wielerseizoen? De avonden beginnen al langer te worden en de temperatuur wordt al aangenamer. Het moment is bijna daar om je geliefde fiets onder het winterdeken uit te halen voor het nieuwe wielerseizoen.
Is je fiets net zo klaar als jij dat bent? Zo nee? Breng hem dan snel naar Jarno Derks Tweewielers in Altforst voor een “pré wielerseizoen check”. Neem nu contact op en maak snel een afspraak.

Contactgegevens:

Jarno Derks Tweewielers

Woerdsestraat 5 | 6628 KA Altforst

Tel. 0487 - 541 522 | Email info@jarnoderkstweewielers.nl

E-mailen
Info