ONZE RTV SENIOREN

RTV groep 1 t/m 8 

RTV heeft per  januari 2023 totaal 163 senior leden. Op basis van het nivo en de wensen van de renners zelf, is iedereen ingedeeld in een groep. Momenteel lopen die groepen van groep 1 als speedgroep naar groep 8 als instapgroep. Over de karakteristieken van elke groep afzonderlijk kun je lezen in de groeps-informatie.

Groepsgrootte tijdens de ritten 

De groepen vertrekken bij voorkeur met 8 tot 10 personen. Dit blijkt voor meer overzicht te zorgen. Wanneer er meer renners mee willen, dan delen we meestal op in een groepje wat sneller wil rijden en een groepje met een wat gematigder tempo.

NAAR DE GROEPEN

Groepssamenstelling

De wegkapiteins besluiten ter plekke met welke groep of groepjes er gereden gaat worden. Natuurlijk gaat het in overleg met allen maar uiteindelijk heeft de wegkapitein het laatste woord. Respecteer ook de rit-afspraken die voor vertrek gemaakt worden aub, dan is het voor iedereen leuk en komen we ook voldaan en niet leeg gereden terug.

Whatsapp-groepen

Veel van de RTV groepen hebben een whatsapp-groep aangemaakt. Dit is een initiatief van de groep zelf en niet van RTV! Vraag je wegkapitein wie de beheerder is en of je toegevoegd kunt worden.

Diverse groepen plaatsen hun weekend-ritten in de besloten Facebook groep. Daar vind je dus veel info.

Gezelligheid is ook belangrijk 

Velen van ons sluiten in het weekend een rit af bij bijvoorbeeld Ohlala. In de zomer buiten op het terras en in de koudere periode binnen. Het is leuk om met je groep nog even na te praten onder het genot van een kop koffie met wat lekkers. Bespreek ook eens wat er goed ging of wat er beter kan. Het zal je groep alleen maar hechter maken, als je weet wat je aan elkaar hebt. Zet je fiets netjes weg en doe er even een slotje op. Haal je teller; gps of lampjes eraf.

Agenda voor toertochten of bijzondere ritten 

Soms vragen leden elkaar: jullie hadden toen een mooie rit. Jammer dat we dat niet wisten, hadden we ook graag willen doen. Een goede reden om vanaf 2023 een agenda toe te voegen aan de RTV website. Gaat jouw groep een bijzondere rit of toertocht doen, meldt het dan. Plaatsen wij het hier in de agenda.


 
E-mailen
Info