ONZE RTV SENIOREN

RTV groep 1 t/m 8 

RTV heeft per  januari 2024 totaal 153 senior leden. Op basis van het nivo en de wensen van de renners zelf, is iedereen ingedeeld in een groep. Momenteel lopen die groepen van groep 1 als speedgroep naar groep 8 als instapgroep. Over de karakteristieken van elke groep afzonderlijk kun je lezen in de groeps-informatie.

Groepsgrootte tijdens de ritten 

De groepen vertrekken bij voorkeur met 8 tot 10 personen. Dit blijkt voor meer overzicht te zorgen. Wanneer er meer renners mee willen, dan delen we  op in een groepje wat sneller wil rijden en een groepje met een wat gematigder tempo.

NAAR DE GROEPENSeniorlid worden


Groepssamenstelling

De wegkapiteins besluiten ter plekke met welke groep of groepjes er gereden gaat worden. Dit gaat in overleg met allen maar uiteindelijk heeft de wegkapitein het laatste woord. Rit-afspraken die voor vertrek gemaakt zijn, worden door elke renner in de groep gerespecteerd.

Whatsapp-groepen

Veel van de RTV groepen hebben een whatsapp-groep aangemaakt. Dit is een initiatief van de groep zelf en niet van RTV! Vraag je wegkapitein wie de beheerder is en of je toegevoegd kunt worden.

Diverse groepen plaatsen hun weekend-ritten in de besloten Facebook groep. Daar vind je dus veel info.

Gezelligheid niet onbelangrijk

In het weekend sluiten velen de rit bij locale horeca af in Beneden-Leeuwen. Kijk zelf of je aansluit. Naast de gezelligheid die dit biedt, kan de rit geëvalueerd worden. Wat ging niet goed of kan beter.

GPX-bestanden van de komende rit

Veel leden beschikken over een gps apparaat. De gpx-bestanden worden via de besloten Facebook groep van RTV of de groeps Whatsapp gedeeld. Maak er gebruik van indien mogelijk.

Agenda voor toertochten of bijzondere ritten 

Soms vragen leden elkaar: jullie hadden toen een mooie rit. Jammer dat we dat niet wisten, hadden we ook graag willen doen. Een goede reden om vanaf 2023 een agenda toe te voegen aan de RTV website. Gaat jouw groep een bijzondere rit of toertocht doen, meldt het dan. Plaatsen wij het hier in de agenda.


 E-mailen
Info