OVER RTV 

Het gros van de RTV seniorleden zijn wielrenners. Van maart tot en met oktober wordt er met onze groepen op de weg gereden. Vanaf november gaat onze wintergroep vervolgens de hele winter door en wordt er gezamenlijk gereden. De wintergroep is elke week anders en bestaat uit renners van alle groepen. Na oktober zijn er ook veel leden die individueel op hun MTB of gravelbike stappen. Vaak rijden ze dan toertochten op locatie.

Onze juniorleden daarentegen zitten in het seizoen vooral op de MTB. Onze fanatieke begeleiders maken ze wegwijs en staan ze ter zijde. Er worden leuke ritten op locatie georganiseerd. De juniorleden rijden op het RTV parcours of gaan op locatie. Dit doen ze vanaf maart t/m oktober.

De seniorleden van RTV 

Binnen RTV wordt bij de seniorleden op de racefiets gereden in groepen. Er wordt naar gestreefd om per groep met maximaal 10 personen te vertrekken. De wegkapitein bepaalt altijd per keer met hoeveel renners wordt vertrokken en of er wordt opgesplitst. Het tempo is daarin bijna altijd bepalend. Zo wordt snel in goed overleg een verdeling tot stand gebracht. Bij RTV wordt altijd op tijd vertrokken. Ben je wat later, app dan even naar je wegkapitein en we wachten op je. Laat je niets weten, dan zal de groep vertrokken zijn en geldt voor jou volgende keer beter.

NAAR SENIORLEDEN

Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst!  

Vanzelfsprekend nemen de juniorleden een belangrijke plaats in binnen onze vereniging. We spreken hier eigenlijk over de junioren MTB. Momenteel beschikken de juniorleden over een eigen parcours, gelegen aan het Zijveld 93 net naast de Maas & Waal weg. Daar wordt met regelmaat getraind of het is het vertrekpunt voor een rit op locatie. Dat kan o.a. zijn bij de Waal in Beneden-Leeuwen, in de bossen bij Rhenen of Amerongen etc. Diverse begeleiders zijn beschikbaar om ze te begeleiden. We proberen te bereiken dat de juniorleden lang bij ons blijven en dat ze uiteindelijk vanaf de leeftijd van 17 jaar naar een seniorgroep door  stromen.

NAAR JUNIORLEDEN


E-mailen
Info