RTV SENIOREN GROEPEN

Je bent nog 1 stap verwijderd van de informatie over onze groepen. Binnen de volgende sub navigatie kun je rustig rondneuzen en de informatie tot je nemen over onze wintergroep en de huidige groepen 1 t/m 8.

De groepen vanaf 1 maart t/m 31 oktober 

Gedurende het seizoen rijden de groepen met hun groepsleden. In overleg kun je natuurlijk best aansluiten. Soms zijn er maar enkele renners namelijk. In veel gevallen wordt er dan zelfs gemixt tussen groepen. Normaliter geldt dan de karakteristiek van de minder snelle groep. Sluit je hierbij aan, dan dien je wel te bedenken of je het tempo bij gaat houden. Overweeg anders om alleen of met een paar anderen zelf een ronde te doen.

De groep vanaf 1 november t/m 28 februari 

De wintergroep die actief is vanaf 1 november t/m eind februari. De wegkapitein is Wilco Muilenburg. Ergens in de week komt er een melding op de besloten RTV Facebook pagina en volgt er een melding wat er dan in het komende weekend gepland staat. Doorgang valt of staat in de koudere periode altijd met de weerssituatie. Er wordt geen GPS route gereden! Spontaan wordt ter plekke bij vertrek een richting, route en afstand gekozen. De harde kern rijdt over het algemeen elke week op zaterdag of zondag en is een mix van renners uit uiteenlopende groepen. Het motto is conditie in stand houden en niet zo zeer nog verbeteren.

Rijden de vaste groepen niet in de winter? 

De meesten niet. Er zijn echter groepen die wel op pad gaan. Dit wordt gecommuniceerd binnen de Whatsapp groep van de betreffende groep of op de besloten Facebook pagina van RTV. Houdt die dus goed in de gaten. Heel vaak is het afhankelijk van wie er op het plein staan. In de winterperiode wil dat nogal eens wisselen.

De starttijden van RTV 

RTV renners houden er van om op tijd te starten. Die specifieke informatie vindt je bij elke groep. Zorg dat je op tijd bent.


E-mailen
Info