RTV JUNIORLEDEN COMMISSIE

De juniorleden commissie heeft een erg belangrijke taak binnen onze vereniging. Zij begeleiden de juniorleden om hun interesse om te vormen tot enthousiast fietsplezier. Zij begeleiden de juniorleden op de baan, gaan mee op locatie, regelen het weekend-kamp, zorgen voor de juniorlid kleding, de veiligheid, kortom alles waar je als begeleider van de juniorleden mee te maken kunt krijgen.

Zij doen een beroep op seniorleden wanneer nodig en vragen ouders/verzorgers om te helpen of te rijden wanneer er op een externe locatie gereden gaat worden.

De RTV mountainbike baan

RTV beschikt over een eigen mountainbike baan  aan het Zijveld 93 te Beneden-Leeuwen. Dit terrein bevat een in 2021 aangelegd parcours. Daar worden op vaste dagen in het seizoen trainingen gegeven. De begeleiding verteld de juniorleden spelenderwijs wat zij allemaal kunnen doen. Samen met de jeugd commissie worden in het seizoen diverse events voor de juniorleden georganiseerd. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de mountainbike wedstrijd binnen Dijkensport of het RTV weekend-kamp, wat een jaarlijks succesvol uitje is.E-mailen
Info