RTV LEDEN-INFO

Ben je 17 jaar of ouder, dan kun je je aanmelden als lid van een seniorgroep. Momenteel kent RTV 8 groepen, waarbij groep 8 de instap groep is en groep 1  de allersnelste groep. Er kan tussen groepen gewisseld worden, dus theoretisch kun je bij de instapgroep starten en zo doorgroeien naar een hogere groep. Bij je aanmelding zal er contact met je zijn om je de beste optie te bieden. Samen met jou zoeken we naar de best passende groep voor jouw nivo. Kun je na een tijdje doorstromen, dan kan de wegkapitein jou  adviseren wat een goede keuze zou kunnen zijn.

Wegkapitein(s) bij elke seniorgroep

Elke groep heeft zijn eigen wegkapitein(s). Zodra er bepaald is bij welke groep je kunt gaan fietsen, meld je je op een van de fietsdagen bij de wegkapitein(s) en sluit je je aan om je eerste rit mee te gaan maken. Belangrijk is dat je vooraf bekend met het rijden in een groep bij RTV. Om je alvast een indruk te geven van de groepen, kun je hieronder naar de groepspagina's om daar meer over te weten te komen. Veel groepen beschikken over een eigen whatsapp groep. Meld je daar zelf voor aan bij je wegkapitein(s).

NAAR DE GROEPEN
IK WIL SENIORLID WORDEN


Maatschappelijk betrokken

RTV probeert maatschappelijk betrokken te zijn. In een lopend kalenderjaar kan dat verschillen qua onderwerp. Wat er voor het lopende jaar gepland staat, kun je via de onderstaande link volgen.

MAATSCHAPPELIJK


Kom jij bij onze juniorleden rijden?

Wanneer het jou leuk lijkt om je aan te sluiten bij de RTV juniorleden, dan nodigen we je van hare uit om contact met ons op te nemen. Je zou een e-mail kunnen sturen naar de begeleiding. Een begeleider zal dan op korte termijn contact met je opnemen. Ben je dan nog enthousiaster geworden, dan meldt je je snel aan als lid. Vanaf 01-01-2023 is er weer ruimte voor nieuwe juniorleden.

IK WIL JUNIORLID WORDEN


RTV clubkleding bestellen

Uiteraard is dat exclusief voorbehouden aan RTV leden! Leden kunnen kleding bestellen via het formulier binnen het gedeelte ledentoegang. Leden dienen zich daarvoor éénmalig aan te melden. Met de inloggegevens kun je daarna inloggen en het bestelformulier downloaden. 

E-mailen
Info