RTV INFO VERENIGING 

Voor het rijden hanteren wij het S.U.S.T. principe. Simpelweg staat dit voor Samen Uit Samen Thuis.

Sinds 2024 is RTV "De Leeuwen" als vereniging lid van NTFU. Dit impliceert, dat alle leden en dus ook toekomstige leden automatisch lid worden van NTFU. De bijbehorende contributie wordt via de vereniging verrekend.

RTV FIETSSPORT.NL


RTV wil graag in een goede sfeer veel mooie ritten maken maar weet tegelijkertijd dat we als wielrenners samen onze verantwoording hebben in het verkeer. We hebben een verantwoording naar onszelf als renners maar vooral naar alle overige verkeersdeelnemers. Een groep wielrenners komt nu eenmaal vaak bedreigend over voor anderen in het verkeer. Wees je daarvan bewust, respect dwing je zelf af.

Onderstaande richtlijnen zijn opgesteld voor onze leden en om die reden exclusief beschikbaar voor de RTV leden. We benoemen ze hieronder voor de goede orde beknopt. RTV leden lezen het volledig via ledentoegang.

NAAR LEDENTOEGANG

Rijden in een groep 

Om jou zo goed mogelijk te helpen, hebben we gedragsregels (GR) opgesteld. De afspraken voor het rijden in een groep hebben we hierin vastgelegd. Evalueer na je groepsrit eens wat er goed ging en wat er beter had gekund. We reiken het aan om je te helpen, zodat je veiliger kunt fietsen. Zie het als goedbedoelde handvatten.

Huishoudelijk Reglement RTV 

In het Huishoudelijk Reglement (verder HHR) hebben we vast gelegd hoe we binnen RTV met bepaalde zaken om gaan. Bedoeld voor de RTV leden maar zeker handig, als je besluit om bij ons te gaan rijden.  Het HHR vind je onder ledentoegang. Het document kun je als pdf downloaden en eventueel uitprinten. Je zult zien dat het het fietsplezier van ons allen ten goede komt.

Statuten van RTV 

Op 12 februari 2015 werden de laatste maal onze statuten vastgelegd bij de notaris. Als vereniging ben je verplicht dat te doen en daarin formeel het reilen en zeilen binnen RTV nauwkeurig vast te leggen. De statuten van de vereniging zijn voor de RTV leden beschikbaar via ledentoegang.





E-mailen
Info