SPONSOR WORDEN

Wilt u praten over sponsoring? 

Het is altijd de vraag of er ruimte is voor nieuwe sponsoren. Dat ligt aan de situatie van het moment. Van invloed daarbij zijn afspraken met de actuele sponsoren en of er ruimtes vrij zijn op het tenue die door een toekomstige sponsor gevuld kan worden met uw logo. We spreken nooit direct een positie af, maar beloven serieus te kijken waar een logo het beste past. Er worden geen onderhandse afspraken over gemaakt. Bij sponsoring streven wij naar volledige transparantie.

Hoe plaatsen we het logo dan?

We hebben een vaste methode gekozen om de logo's op de kleding te vermelden. Dit houdt in dat we een combinatie hanteren van de basiskleuren, die in de kleding voorkomen. Momenteel zijn dat blauw en geel. De combinatie maken we zelf, zodat we zeker zijn dat het mooi bij elkaar past. Uiteraard leggen we een voorstel aan u voor. Het instap-moment is niet altijd direct om te zetten naar plaatsing. Dat is afhankelijk van onze kledingbestellingen.

Natuurlijk kan er een situatie komen, dat een sponsor besluit ons niet langer te kunnen ondersteunen. Een economische invloed kan daaraan ten grondslag liggen of een sponsor wenst zich op een ander gebied te begeven. Het kan ook zijn dat er een afspraak is gemaakt voor een bepaalde periode, die op dat moment afloopt en niet verlengd wordt.

In gesprek gaan met elkaar is het minste wat we kunnen doen. Praten kan nooit kwaad. Als u het interessant vindt om een sponsoring van RTV te overwegen, dan is de eerste stap om dat te melden bij het bestuur. U kunt dat het makkelijkst doen door een e-mail te sturen naar het bestuur.

We streven ernaar om binnen 48 uur een reactie te geven. Alvast dank voor uw gewaardeerde aanvraag!

E-mailen
Info