SENIORLID WORDEN

Hoe kun je aanmelden? 

Wanneer je hebt besloten dat je het leuk vindt om lid te worden bij onze vereniging, dan hebben we een aantal gegevens van je nodig. Die worden gebruikt om je in de verenigings-administratie op te nemen. We kunnen je eveneens een e-mail sturen of bellen, wanneer we jou specifiek wat te melden hebben.

Contributie seniorleden 

In de ALV van 25-01-2023 werd de contributie voor 2023 vastgesteld op € 45,-- per kalenderjaar. Eind 2022 is de contributie voor 2023 bij de leden geïncasseerd.  De contributie betaal je voor het opvolgende jaar van 1 januari t/m 31 december. In een ALV kan besloten worden, dat een tussentijdse aanpassing nodig is. Het bestuur zal dat altijd goed motiveren aan de leden.

Wordt je gedurende een lopend jaar lid, dan wordt de contributie z.s.m. na het aangaan van het lidmaatschap via automatische incasso bij je geïnd. Wordt je in een lopend jaar lid na 1 september, dan betaal je voor de rest van het lopende jaar geen contributie. Je betaalt dan rond 21 december pas voor het nieuwe jaar. We weten bijna zeker dat het niet gebeurt maar mocht je ooit willen opzeggen, dan doe je dat uiterlijk vóór 30 november. Dat doe je via het afmeld-formulier.  Bij tussentijds opzeggen vindt nooit restitutie plaats!

Heb je hier vragen over, stuur dan een e-mail naar het secretariaat aub.

Meld je met dit formulier aan 
E-mailen
Info