IN THE SPOTLIGHT


Onze sponsor FYSIOTHERAPIE MAAS & WAAL

RTV waardeert de sponsoren zeer. De meesten van hen ondersteunen ons al meerdere jaren. Daar zijn we erg blij mee. We stellen aan je thans voor aan FYSIOTHERAPIE maas & waal.

Dit is een sponsor, die ons sinds dit jaar ondersteunt en naar wij hopen is dit een aanloop naar een verdere samenwerking.

 De praktijk

In januari 2012 heb ik, Walter de Swart, de praktijk voor fysiotherapie in Horssen overgenomen. Na 13 jaar gewerkt te hebben in Boven Leeuwen, kreeg ik de mogelijkheid om op eigen benen te staan.

Op dit moment werken we met 3 fysiotherapeuten in de praktijk.
We werken met de patiënt samen aan een zo optimaal mogelijk herstel van de klacht. Als fysiotherapeuten proberen we in eerste instantie inzicht te geven in de klachten en op zoek te gaan naar de ontstaanswijze daarvan. Vervolgens werken we mee om aan de voorwaarden te voldoen om daadwerkelijk te kunnen herstellen. Daarin speelt u als patiënt zelf de grootste rol.

De specialisaties bestaan uit:

sportfysiotherspie - manuele therapie - echografie - dry needling - cyriax - ademhalingstherapie - muligan concept - bekkenbodem-therapie - medical taping concept - analyse (race)fietshouding

Neem eens een kijkje op de website. Klik hiervoor op het logo op deze pagina. Veel leesplezier.

Contactgegevens:

FYSIOTHERAPIE maas & waal

Rijdt 38a
6631 AT Horssen
Tel. 0487 - 765002
Email info@fysiotherapiemaasenwaal.nl


E-mailen
Info