RTV KLEDINGDETAILS

RTV in opvallend fluor-geel 

De keuze voor fluor-geel werd natuurlijk niet zomaar gemaakt. In de praktijk blijkt dat je veel eerder opgemerkt wordt, zeker in het donkere jaargetijde. Uit onderzoek blijkt dat wanneer een automobilist jou bij een snelheid van 50 km/u 1 seconde eerder ziet, dit al 50 meter scheelt in remweg van de auto. Het kan dus net het verschil uitmaken bij kritische situaties.

De zemen in onze bibshorts en tights 

Hoewel wij weten dat een zeem net zo persoonlijk is als een fietszadel, hebben wij geen concessies gedaan en gekozen voor de Space Carbon Profzeem. Die wordt zowel in de korte als lange broeken gebruikt. Als voorbeeld rijdt ook de Metec wielerploeg met deze zeem. De zemen worden met platte naden in de broeken geplaatst. Hierdoor is er geen irritatie door omkrullende randjes of wat ook en de zeem kan niet verschuiven bij lange ritten. RTV neemt graag de meerprijs voor dit extra comfort voor hun rekening.

De fluor-gele fietshelm

RTV heeft jouw veiligheid hoog in het vaandel staan. Naast onze kleding, die je veiligheid vergroot, hebben we een mooie helmendeal weten te realiseren voor onze leden. Voor een sterk gereduceerd tarief kun jij als lid een fluor-gele helm van het merk Abus aanschaffen. Je kunt je voorstellen dat als jij op je fiets zit, je helm het eerste is wat andere weggebruikers opvalt. Je wordt dus beter gezien. Uiteraard valt of staat jouw veiligheid en die van je groep met jouw gedrag! (Actie: uitsluitend voor leden en zo lang onze financiën dat toelaten)

Zover ons bekend beschikken we momenteel over een compleet pakket. Mocht jij nu wat missen, zeg het dan tegen je wegkapitein. Die kan het naar het bestuur terugkoppelen. Via ledentoegang is er een formulier te vinden waar je suggesties / tips kunt doorgeven. Als het mogelijk is kunnen we zeker kijken of we aanpassingen kunnen doen.

Pastip 

Uit ervaring is bekend, dat er vaak niet serieus genoeg gepast wordt. Realiseer je dat je hier beter wat meer tijd voor kunt nemen. Een maat te groot betekent dat kleding kan schuiven en dat leidt tot irritaties. Wielerkleding moet nu eenmaal aangesloten zitten. Ga eens voorover staan bij een  passing en gebruik een spiegel. Kijk hoe de kleding zit. Sluit het aan? Plooit het niet? Passende kleding zorgt dat rijden geen lijden wordt!

De Rogelli maattabel
Wil je kleding (na)bestellen, dan kun je de Rogelli-maattabel hanteren. De maat van de lijn die RTV gebruikt valt normaal.
Rogelli-maattabel.pdf (339.7KB)
De Rogelli maattabel
Wil je kleding (na)bestellen, dan kun je de Rogelli-maattabel hanteren. De maat van de lijn die RTV gebruikt valt normaal.
Rogelli-maattabel.pdf (339.7KB)

E-mailen
Info