RTV WIELERKLEDING

De leverancier van onze kleding

In 2019 zijn we in zee gegaan met de leverancier Rogelli. Ook in 2023 zal Rogelli onze leverancier zijn. Nadat de bestelling door ons geplaatst is, zal de kleding na ca. 6 tot 8 weken aan ons worden geleverd. RTV heeft gekozen voor de Italiaanse lijn. 

ROGELLI CUSTOM

Maatvoering Rogelli wielerkleding

Bij aanvang van het werken met Rogelli is er een pasmoment geweest om je maat voor de kleding vast te stellen. Wanneer je nadien lid wordt en kleding gaat bestellen, bespreekt het secretariaat met je wat de beste manier is om de kledingmaten vast te kunnen stellen. Voor specifieke vragen over de maatvoering of passing, dan mail je toch.

Bestelmomenten seniorleden

Op redelijk vaste momenten door het jaar zal er een nabestelling geplaatst worden bij de leverancier. Je wordt elke keer per e-mail geïnformeerd en hebt de kans om zaken bij te bestellen. Daar heb je een bepaalde tijd voor. BESTEL OP TIJD! Ben je niet op tijd, gaat je bestelling pas weer mee bij de volgende bestelling.

Hoe verloopt de uitlevering

Op het moment dat de kleding bij ons binnen is, ontvangen de seniorleden een e-mail. Daarin staat de plaats van afhaling vermeld, alsmede de dagen waarop de kleding afgehaald kan worden. Omwille van een snelle afwikkeling dient dat ook op die dagen te geschieden. Op deze manier is  degene die belast is met de afhaling, zo min mogelijk tijd hieraan kwijt. Lukt het niet? Stuur direct een e-mail en haal je kleding z.s.m. op. Doe je dat niet, gaat jouw kleding in de vrije voorraad van RTV.

Betaling van de wielerkleding

Op het moment dat de kleding aan RTV verstuurd is, volgt een automatische incasso voor het bestelbedrag. Dit staat geheel los van het feit of je de kleding wel of niet hebt opgehaald. Het is speciaal voor jou besteld en je hebt dus altijd afname- en betaalplicht. Zorg dat er niet gestorneerd wordt, dat kost de club en dus jou geld!

Wat nu als je kleding beschadigd is na een valpartij?

Er is een basisvoorraad bij RTV aanwezig in de courante maten. Normaal gezien kun je dus snel over een nieuw shirt of broek beschikken. Let op: we hebben het dan over de zomerkleding! De kleding wordt bij je geïncasseerd tegen de dan geldende prijzen. Normaal gezien volgens de kleding catalogus van het lopende jaar, tenzij er door de leverancier prijsverhogingen aangekondigd worden. Tussentijdse prijsaanpassingen voor leden zijn altijd voorbehouden.

DE KLEDINGDETAILS


 


E-mailen
Info